Entre els mesos de setembre i desembre d’enguany, es portarà a terme el II CICLE PEDAGÒGIC amb noves temàtiques relacionades amb la praxis professional de Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues.
Des de l’Aula de Pedagogia del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) s’organitza aquest segon cicle de la mà de professionals, experts i expertes de diferents especialitats de l’àmbit educatiu, de la salut i social, que ens presentaran noves metodologies i analitzaran temàtiques de gran interès per als professionals i estudiants de pedagogia i psicopedagogia i professionals en general dels àmbits esmentats.
El Cicle Pedagògic està adreçat a pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, educadors/es, psicòlegs/òlogues, estudiants universitaris, i professionals en general interessats en les temàtiques abordades.
Als participants en les activitats formatives se’ls lliurarà un certificat d’assistència. Per a participar-hi només caldrà inscriure’s i rebre la confirmació.
AULA DE PEDAGOGIA: CICLE PEDAGÒGIC
Taller sobre Modulació Pedagògica, per Anna Esclusa.
Barcelona: dimarts 25 de setembre, de 18 a 19:30 h.
Girona: dijous 25 d’octubre, de 18 a 19:30 h.
Taller Aprenent de la pròpia pràctica, per Victòria Gómez i Àngels Domingo.
Barcelona: dissabte 29 de setembre, de 10 a 14 h.
Lleida: dissabte 10 de novembre, de 10 a 14 h.
Conferència Què és la Psicoanàlisi?, per Eva Font i Henrik Hdez.-Villaescusa.
Barcelona: dimarts 30 d’octubre, de 18 a 19:30 h.
Tarragona: dimarts 6 de novembre, de 18 a 19:30 h.
Conferència Intervenció Terapèutica en disfàgia orofaríngia, per Marisa García.
Barcelona: dimarts 13 de novembre, de 18 a 19:30 h.
Conferència El professional com a eina útil, per Anna Viñas.
Girona: dijous 8 de novembre, de 18 a 19:30 h.
Barcelona: dimarts 11 de desembre, de 18 a 19:30 h.
Conferència La Mediació: àmbits, present i futur, per Josep Armengol.
Girona: dijous 15 de novembre de 18 a 20 h.
>> Trobareu la informació seguint l’enllaç de la pàgina web del COPEC
Els dies 10 i 11 de març, no et perdis la Jornada Anual d’Educació 360. Reflexionarem, compartirem i aprendrem de les experiències de comunitats que s’han reinventat i han treballat col·laborativament amb els seus entorns per convertir les dificultats en oportunitats per sostenir una educació ampliada per a tothom.
Un 72% de les famílies ateses des de la Fundació SER.GI per qüestions d’habitatge no poden fer front al pagament del lloguer. Si bé el 2019, eren un 48,5%, aquest 2020 s’ha incrementat en un 25%. No només la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus aboca a moltes famílies a la morositat. També […]
El passat 11 de gener vam iniciar les sessions de primera acollida que s’ofereix a les persones que arriben a viure a la ciutat de Girona. En aquesta edició hi participen persones d’entre 19 i 45 anys, principalment joves fins a 25 anys provinents de diverses nacionalitats com Marroc, Nicaragua, Costa de Marfil i sobretot […]