amics-de-sergi_icon2

Amb 4 senzills passos seràs el nostre Amic

  1. Diga’ns qui ets
  2. Decideix la teva aportació
    (5, 10, 15€ …)
  3. Indica’ns on vius
  4. Domicilia el pagament

Amb TU podem fer molt MÉS!

Si ho prefereixes, pots descarregar-te la butlleta en format PDF i fer-nos-la arribar per correu a info@fundaciosergi.org o en mà.

També ens pots trucar al 972 213 050
i ho fem junts.

amics-de-sergi_icon2

Amb TU podem fer molt MÉS!

Fes-te Amic de SER.GI. Amb el teu suport i compromís podem fer més per millorar la qualitat de vida d’aquells que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social.
Ajuda’ns a combatre l’exclusió social.

A la Fundació SERGI fa 40 anys que treballem per la INCLUSIÓ SOCIAL i per millorar la qualitat de vida dels grups o minories que es troben en dificultats. Ho fem des de múltiples projectes i accions en els àmbits educatiu, d’habitatge social i participació ciutadana.

Però per poder seguir amb molts dels programes i accions, necessitem el teu suport i compromís. Estem convençuts que amb l’ajuda de les persones, actors socials i petites empreses que esteu a prop podrem consolidar i assolir nous projectes. 

Què t’aporta ser Amic de SER.GI?

Beneficis fiscals per a les col·laboracions amb la Fundació SER.GI

Si sou una persona física…

  • Primers 150€ anuals: a partir del 2016 desgravareu un 75% de l’import.
  • Resta de la donació (superior a 150€): a partir del 2016 desgravareu un 30% de l’import. Aquest percentatge augmenta a un 35%, si col·laboreu per tercer any consecutiu, amb la mateixa entitat i igual quantitat de diners o superior.

(Subjecte a possibles modificacions de la Llei de mecenatge)

Tots els donants surten beneficiats amb les modificació d’alguns aspectes de la Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge que van entrar en vigor el 2015.

Una de les principals modificacions ha estat incentivar amb percentatges addicionals de deducció la fidelitat dels donants envers una mateixa entitat beneficiària del mecenatge.

La mesura augmenta els trams de desgravació fiscal i dóna més facilitats per col·laborar econòmicament de manera estable amb causes socials. Els canvis ja es van començar a fer efectius al 2015 però han entrat completament en vigor al 2016.

Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies