Actualitat / Notícies

Increïble Índia

Aquest dijous 4 de març s’ha inaugurat l’exposició ‘Increïble Índia’, a càrrec d’integrants del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, amb dones provinents de la Índia i dinamitzat des del Pla local de Ciutadania de Lloret de Mar.

L’exposició està integrada per fotografies de les festivitats més importants de l’Índia, per un altar de casament, vestits tradicionals de cada regió i diferents mostres d’artesania.

A banda de la mostra, al llarg d’aquest mes, la Biblioteca ha programat diferents activitats relacionades amb l’Índia, que s’emmarquen dins de la celebració del Dia de la Dona. Son les següents:

6 de març de 2020 a les 19.00 h
Increíbles mujeres de la India
Conferència a càrrec de les integrants del Club de Lectura Fàcil

13 de març de 2020 a les 18.00 h
Lectura del conte El camí
Obra de teatre Infantil La lluvia
a càrrec de nens i nenes de l’Índia
Sala infantil

14 de març de 2020 d’11 a 12 h
Taller de Henna
Pati anglès

15 de març de 2020 d’11 a 13 h
Celebració de la festa de Holi (festa de colors)
Plaça de l’Ajuntament

21 de març de 2020 d’11 a 13h
Jocs tradicionals de l’Índia per a infants
Sala infantil

Des del 2005 treballem, des de l’àrea de participació i ciutadania, al Pla local de ciutadania (PLAC) de Lloret de Mar. És un projecte de ciutat orientat a afavorir i garantir la inclusió social, la igualtat d’oportunitats, la cohesió i la convivència ciutadana. Es promou el coneixement mutu i el respecte a les diferències de totes les persones que conviuen al territori dins d’un marc de drets i deures.

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…