Actualitat / Notícies

Batalla de galls

30 joves van participar a una “batalla de galls” damunt de l’escenari de barraques del Carnaval de Lloret de Mar. El passat diumenge 23 de febrer, Tarda Jove, amb la col·laboració del Departament de Festes i de Joventut de l’Ajuntament de Lloret de Mar,  va organitzar l’esdeveniment en la que els joves participants van demostrar les seves habilitats del rapeig.  La batalla va ser un èxit tant en nombre de participants com d’assistents. 

La batalla de galls és una baralla o competició entre dos rapers per determinar qui rima millor en un ambient d’improvisació. Es troba dins del gènere musical del Rap i del moviment Hip hop.

Tarda jove és un projecte que la Fundació porta a terme des de l’àrea d’educació a Lloret de Mar des de l’any 2012.  És un projecte en medi obert nascut de la necessitat de crear unes figures i espais de referència per joves que es troben en situació de vulnerabilitat social o familiar amb risc d’exclusió.

…..

Més info a la premsa:

https://www.diaridegirona.cat/opinio/2020/02/25/galls-carnaval/1031111.html

https://www.novaradiolloret.org/sorganitza-per-primera-vegada-una-batalla-de-galls-a-lloret-per-carnaval/

 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…