Actualitat / Notícies

Dones per la Marató de Fornells fa un donatiu pel projecte Dones supervivents

El passat dissabte 7 de març de 2020, el col·lectiu “Fornells per la Marató” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fornells de la Selva es va celebrar la primera trobada de dones de Fornells de la Selva. 60 dones van assistir a l’acte que va consistir en un sopar servit per la Fundació Ramon Noguera i una xerrada amb dones emprenedores del poble.

Durant l’acte es van recollir 176,27€ com a donatiu pel projecte Habitatge per a Dones supervivents de la Fundació.

Des de la Fundació SER.GI estem molt agraïts de la iniciativa que ens ajuda i anima a continuar treballant per a una societat inclusiva i millorar la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social.

 

Dones emprenedores de Fornells amb les que es va fer la xerrada, entre elles l’alcaldessa Sonia Gràcia, Jess Martínez de l’empresa Aran Jewells, Anna Vicens Presidenta de l’Associació catalana de Sommeliers, Ester Rafael, doctora en Psicologia i Roser Plantés, presidenta de l’Associació Fornells per la Marató.

….

Totes aquelles entitats, empreses i col·lectius que vulguin donar un gir de solidaritat als seus esdeveniments, poden trobar en les nostres projectes una via de col·laboració mútua. Més info

Notícies relacionades