Cineforum documental Cuidar entre terres

Actes contra el racisme i les discriminacions a Platja d’Aro

26 de març de 2021

En el marc del Dia Internacional contra la discriminació racial, el 21 de març, i dins el programa d’Acollida, Acompanyament i Convivència de l’Ajuntament de Platja D’Aro, s’han realitzat dues d’activitats.

La primera es va realitzar el dijous 11 de març al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro amb un cinefòrum del documental “Cuidar entre terres: qui sosté la vida quan les dones migren?”, un documental coproduït per LaDirecta i CooperAcció, que reflexiona sobre el fenomen de les cadenes transnacionals de les cures, sensibilitza sobre els impactes d’aquestes al Nord i Sud globals i visibilitza com part del nostre “benestar” es sosté en el treball invisible i precari de dones migrades.

La segona activitat ha consistit en una dinàmica teatral contra el racisme que es va realitzar el dimarts 23 de març al mateix Centre Cívic. L’activitat s’emmarca dins el projecte de dinamització comunitària Expressa’t i s’han realitzat diferents jocs teatrals per treballar les discriminacions i els sentiments que generen.

Aquesta és doncs un bona programació que s’ha acompanyat d’un manifest en clau local on el consistori es compromet a impulsar polítiques i accions d’erradicació de qualsevol conducte racista amb la implicació de la ciutadania.

………


Des del 2018, la Fundació SER.GI treballem amb l’Ajuntament per a realitzar la Dinamització dels projectes socials i comunitaris del municipi que ajudin a possibilitar la cohesió social i la convivència intercultural i intergeneracional al municipi. Més informació


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies