Projecte 

Dinamització Comunitària, Platja d’Aro

Territori: Platja d’Aro

Període: 2018

Col·lectiu: Ciutadania en general

Dinamització dels projectes socials i comunitaris del municipi que possibiliten la cohesió social i la convivència intercultural i intergeneracional al municipi.

Es parteix d’una espai de coordinació del programa d’Acollida i acompanyament des d’on es debaten, planifiquen i dissenyen accions de sensibilització (Cicles) projectes d’intervenció que responen a necessitats socials que es detecten des de la xarxa. Alguns exemples son el Projecte per eprsnes joves nouvingudes,   el projecte “Parlem a l’escola”, entre d’altres.

Formem part de la xarxa de dinamització comunitària que treballa des del model vincular – relacional del municipi.

També s’assumeixen la realització dels informes d’estrangeria; és a dir, les visites domiciliaries per fer els informes d’adequació de l’habitatge per fer procés de reagrupació (INFO 01 i INFO 04) i les entrevistes per fer els informes d’integració per arrelament social i l’informe d’esforç d’integració (INFO 02 i INFO 03).   Aquestes accions es fan incorporant una visió comunitària i en xarxa.

Notícies relacionades amb l'Àrea

Participació i Ciutadania

E-cures!!

Ens sumem a un nou projecte! Amb l’objectiu d’agrupar les iniciatives que estem duent a terme diverses entitats i cooperatives del territori relacionades amb el…

Llegir més »