Actualitat / Notícies

Més transparència i millora qualitativa

Amb la voluntat de millorar la gestió i funcionament de SER.GI, més enllà de complir amb les normatives que ens hi obliguen, hem elaborat, amb la implicació i suport de de les Delegades sindicals, dos protocols d’actuació en determinades situacions o de gestió de la mateixa Fundació.

Un fa referència a la política del bon tracte cap als infants i adolescents, que vol prevenir el maltractament infantil, i un altre per la prevenció i l’abordatge de l’assetjament i la violència en el treball, assetjament psicològic, sexual, per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions que es puguin produir.

Tots dos ens ajuden a caminar cap a la millora qualitativa de la Fundació i expressen amb fermesa el nostre compromís amb la protecció de tots els infants i adolescents i contra tota forma de maltractament. Alhora defineix el marc d’actuació per a la prevenció, detecció i resolució d’aquests casos.

Podeu descarregar-vos els documents en format PDF:

PROTOCOL per a la prevenció i abordatge de l’assetjament i violència en el treball

Política del bon tracte cap als infants i adolescents

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…