Actualitat / Notícies

Més transparència i millora qualitativa

Amb la voluntat de millorar la gestió i funcionament de SER.GI, més enllà de complir amb les normatives que ens hi obliguen, hem elaborat, amb la implicació i suport de de les Delegades sindicals, dos protocols d’actuació en determinades situacions o de gestió de la mateixa Fundació.

Un fa referència a la política del bon tracte cap als infants i adolescents, que vol prevenir el maltractament infantil, i un altre per la prevenció i l’abordatge de l’assetjament i la violència en el treball, assetjament psicològic, sexual, per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions que es puguin produir.

Tots dos ens ajuden a caminar cap a la millora qualitativa de la Fundació i expressen amb fermesa el nostre compromís amb la protecció de tots els infants i adolescents i contra tota forma de maltractament. Alhora defineix el marc d’actuació per a la prevenció, detecció i resolució d’aquests casos.

Podeu descarregar-vos els documents en format PDF:

PROTOCOL per a la prevenció i abordatge de l’assetjament i violència en el treball

Política del bon tracte cap als infants i adolescents

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…