Actualitat / Notícies

Treball i Formació

Fundació SER.GI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa.

La contractació d’una persona s’ha realitzat del 16 de febrer del 2020 i fins el 17 de febrer d’aquest any realitzant tasques de suport a les àrees d’educació i habitatge social a Girona, Lloret de Mar i Celrà. Durant aquest temps, l’experiència ha estat molt positiva, tant per la possibilitat d’accedir a la documentació, com pels coneixements, les relacions establertes i la formació rebuda.

Des de la Fundació SER.GI animem a altres entitats socials a participar en el programa ajudant així a persones que es troben en dificultats administratives o en situació de vulnerabilitat.

Amb el suport de:

El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur

……

Més informació: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Treball_i_Formacio_Convocatoria_2020

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…