Actualitat / Notícies

Treball i Formació

Fundació SER.GI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa.

La contractació d’una persona s’ha realitzat del 16 de febrer del 2020 i fins el 17 de febrer d’aquest any realitzant tasques de suport a les àrees d’educació i habitatge social a Girona, Lloret de Mar i Celrà. Durant aquest temps, l’experiència ha estat molt positiva, tant per la possibilitat d’accedir a la documentació, com pels coneixements, les relacions establertes i la formació rebuda.

Des de la Fundació SER.GI animem a altres entitats socials a participar en el programa ajudant així a persones que es troben en dificultats administratives o en situació de vulnerabilitat.

Amb el suport de:

El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur

……

Més informació: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Treball_i_Formacio_Convocatoria_2020

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…