Fons documental SER.GI

Posem a punt el Fons Documental de SER.GI

30 de març de 2021

A la Fundació SER.GI disposem d’un fons documental d’uns 1.250 volums sobre diferents temàtiques de l’acció social i la pedagogia. Són llibres, revistes, anuaris i altres documents que necessiten ser reordenats i classificats per poder posar-los a disposició de tothom que els vulgui consultar.

Per aquest motiu, i amb la coordinació tècnica d’Èlia Llinàs, documentalista de DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials, hem iniciat aquest projecte. Les diferents tasques previstes les durà a terme una persona Auxiliar de Biblioteques que les realitzarà mitjançant pràctiques professionals en conveni amb la Fundació Drissa de Girona.

Estem molt contents de col·laborar amb la Fundació Drissa, que és una entitat que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen problemes de salut mental a través de la seva integració laboral.

Aquest projecte, que ha estat possible gràcies a la complicitat i enxarxament de les entitats implicades, s’iniciarà el proper 6 d’abril i es preveu que s’allargi fins a finals de maig. Quan el fons documental estigui disponible ho farem públic.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies