Actualitat / Notícies

Posem a punt el Fons Documental de SER.GI

A la Fundació SER.GI disposem d’un fons documental d’uns 1.250 volums sobre diferents temàtiques de l’acció social i la pedagogia. Són llibres, revistes, anuaris i altres documents que necessiten ser reordenats i classificats per poder posar-los a disposició de tothom que els vulgui consultar.

Per aquest motiu, i amb la coordinació tècnica d’Èlia Llinàs, documentalista de DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials, hem iniciat aquest projecte. Les diferents tasques previstes les durà a terme una persona Auxiliar de Biblioteques que les realitzarà mitjançant pràctiques professionals en conveni amb la Fundació Drissa de Girona.

Estem molt contents de col·laborar amb la Fundació Drissa, que és una entitat que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen problemes de salut mental a través de la seva integració laboral.

Aquest projecte, que ha estat possible gràcies a la complicitat i enxarxament de les entitats implicades, s’iniciarà el proper 6 d’abril i es preveu que s’allargi fins a finals de maig. Quan el fons documental estigui disponible ho farem públic.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…