Clausura amb èxit del primer cicle “Siner[GI]es. Identitat, Diversitat i Inclusió”

Ahir va finalitzar el cicle “Siner[GI]es. Identitat, Diversitat i Inclusió”, que es va iniciar 13 d’octubre amb la intervenció de Dolors Bassa, consellera de Treball, Serveis Socials i Famílies, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, i que ha constat de quatre diàlegs i dues activitats de sensibilització.

Els diferents actes del cicle, que s’han desenvolupat cada dijous entre el 13 d’octubre i el 17 de novembre, ha fidelitzat un públic que ha valorat molt positivament tant els diàlegs com les activitats de teatre fòrum i cinefòrum.

En els diàlegs s’han pogut sentir la veu de persones arribades d’altres parts del món i que formen part del nostre entramat social i cultural. S’ha pogut reflexionar sobre temes com la identitat, des de la vessant de la psicologia i de la filosofia; sobre la realitat dels refugiats, tant en el conflicte bosnià que ens queda més llunyà en el temps com des del conflicte sirià; sobre el paper de dona que ha arribat de diferents llocs del món; i sobre les realitats del mercat laboral actual. Però també s’han creat altres espais de reflexió sobre la convivència com el teatre fòrum “Mustafà és al replà” amb la companyia Forn de teatre Pa’tothom, que va sorprendre molt positivament al públic amb molta implicació i participació per part seva.

Aquests quatre diàlegs es podran trobar, per tornar-los a veure i treballar el seus continguts, al canal de Youtube de la Fundació SER.GI (goo.gl/xfoMLI).

L’acte de clausura del cicle Siner[GI]es es va encetar amb la intervenció de Lluís Puigdemont, director de la Fundació SER.GI, i Joaquim Rodríguez, regidor delegat d’ocupació de l’Ajuntament de Girona, i va comptar amb Carles Solà, director del programa de TV3 “Tot un món”, que va dinamitzar el cinefòrum de la pel·lícula “Samba”.

El cicle ha estat organitzat per la Fundació SER.GI, i ha comptat amb el suport de la Secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats