Actualitat / Notícies

Tancament dels tallers vocacionals per a joves

Fundació SER.GI i Fundació Privada Nous Cims han realitzat conjuntament el Taller Vocacional “Descobreix el teu cim”, un espai grupal on s’incideix en l’autoconeixement i descoberta vocacional de les persones joves participants. S’acompanya els i les joves a somniar, a descobrir què és allò que els apassiona i se’ls facilita l’itinerari formatiu per assolir aquest propòsit. Aquest curs s’ha realitzat durant els mesos de març i abril, just abans de la pandèmia, a Lloret de Mar amb joves participants del projecte Tarda Jove i a Salt amb participants del Porta d’ACCÉS.

En aquest vídeo podeu veure un recull d’instantànies dels moments viscuts amb les/els joves.

 

Després del taller vocacional hem seguit acompanyant els joves des de l’espai LINK. Un espai on es convida als joves a definir el seu full de ruta a partir dels seus interessos, necessitats, somnis,… orientant-los en el seu futur formatiu i/o laboral i acompanyant-los en el descobriment dels seus talents i potencialitats a través de dinàmiques vivencials (d’autoconeixement, treball en equip, resolució de conflictes,…) que els faciliti créixer com a persones i experimentar i compartir el seu moment vital.

Degut a la situació sanitària generada pel COVID-19, les sessions s’han realitzat de manera telemàtica excepte la sessió final de tancament que la vam poder fer presencial al Pla dels Socs de Salt el 30 de juny i de la qual us oferim aquest petit vídeo.

 

Us deixem també algunes imatges:

 

 

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…