Actualitat / Notícies

Tancament dels tallers vocacionals per a joves

Fundació SER.GI i Fundació Privada Nous Cims han realitzat conjuntament el Taller Vocacional “Descobreix el teu cim”, un espai grupal on s’incideix en l’autoconeixement i descoberta vocacional de les persones joves participants. S’acompanya els i les joves a somniar, a descobrir què és allò que els apassiona i se’ls facilita l’itinerari formatiu per assolir aquest propòsit. Aquest curs s’ha realitzat durant els mesos de març i abril, just abans de la pandèmia, a Lloret de Mar amb joves participants del projecte Tarda Jove i a Salt amb participants del Porta d’ACCÉS.

En aquest vídeo podeu veure un recull d’instantànies dels moments viscuts amb les/els joves.

 

Després del taller vocacional hem seguit acompanyant els joves des de l’espai LINK. Un espai on es convida als joves a definir el seu full de ruta a partir dels seus interessos, necessitats, somnis,… orientant-los en el seu futur formatiu i/o laboral i acompanyant-los en el descobriment dels seus talents i potencialitats a través de dinàmiques vivencials (d’autoconeixement, treball en equip, resolució de conflictes,…) que els faciliti créixer com a persones i experimentar i compartir el seu moment vital.

Degut a la situació sanitària generada pel COVID-19, les sessions s’han realitzat de manera telemàtica excepte la sessió final de tancament que la vam poder fer presencial al Pla dels Socs de Salt el 30 de juny i de la qual us oferim aquest petit vídeo.

 

Us deixem també algunes imatges:

 

 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…