Tallers amb dones fundacio SERGI

Tallers de violència de gènere amb dones migrades

8 d'octubre de 2021

Iniciem els tallers “Dones migrades i violència de gènere” a Figueres, al barri de Marca de l’Ham i al municipi de Sant Pere Pescador.    

Un projecte on realitzarem formació, sensibilització, prevenció i acompanyament en temes de violència de gènere a grups de dones migrades del Marroc i de l’Àfrica subsahariana. Durant els tallers, treballarem l’apoderament i acompanyarem a les víctimes.

Els grups estan formats per dones que han arribat a Catalunya després d’un procés migratori moltes vegades complicat i que esdevé projecte migratori en quan que les afecta a elles, a les seves famílies i a la societat que les envolta. Per a moltes d’elles aquest projecte migratori no ha estat escollit sinó obligat. El control dels pares/germans, la doble pertinença cultural que viuen, les tradicions transmeses i les noves, la pràctica religiosa, l’autoimatge, el racisme i el masclisme no només tenen incidència en elles. Per mitjà d’aquestes intervencions, de forma coordinada i en xarxa, pretenem acompanyar-les a elles, però també a les seves famílies, fills i filles.  


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies