Actualitat / Notícies

Siner[gi]es 2021

Sobreviure a les violències

La Fundació SER.Gi, presenta per sisè any consecutiu el cicle d’activitats Siner[Gi]es amb la voluntat de sensibilització, debat i transformació social..

En aquesta edició parlarem de sobreviure a les violències, posant el focus en l’habitatge i altres recursos per refer la vida després de la violència masclista. La importància de recomençar de manera autònoma i independent i recuperar l’auto confiança i la xarxa de suport emocional.

El Cicle Siner[Gi]es 2021 consta de tres activitats: una taula rodona, un cinefòrum i una acció de teatre-debat en un institut de batxillerat.

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…