Actualitat / Notícies

Siner[gi]es 2021

Sobreviure a les violències

La Fundació SER.Gi, presenta per sisè any consecutiu el cicle d’activitats Siner[Gi]es amb la voluntat de sensibilització, debat i transformació social..

En aquesta edició parlarem de sobreviure a les violències, posant el focus en l’habitatge i altres recursos per refer la vida després de la violència masclista. La importància de recomençar de manera autònoma i independent i recuperar l’auto confiança i la xarxa de suport emocional.

El Cicle Siner[Gi]es 2021 consta de tres activitats: una taula rodona, un cinefòrum i una acció de teatre-debat en un institut de batxillerat.

Notícies relacionades

re-Habitem
Habitatge social

Conveni amb el Col·legi API de Girona

Seguim teixint complicitats pel projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que iniciarem a la primavera i que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…