Actualitat / Notícies

Nova proposta formativa: la mediació de conflictes a l’aula

Hi ha massa conflictes a l’aula? Saps com treballar-ho? A la Fundació SER.GI estem preparant un paquet de 4 sessions formatives virtuals sobre la mediació de conflictes en l’àmbit escolar/acadèmic però traslladable també a qualsevol altre àmbit. Idees, estratègies i eines perquè l’educador/a pugui treballar la mediació de conflictes a l’aula. Volem posar l’èmfasi en la posició de l’educador/a especialment abans que arribi el conflicte, doncs si es fa una bona feina de base, és possible que la mediació no arribi a ser necessària.

En els tallers, proposarem unes idees bàsiques que, des de la nostra experiència creiem importants en l’acompanyament de conflictes. Després d’emmarcar-les teòricament en potenciarem la pràctica en accions concretes.

En definitiva, aquest curs té la voluntat de sembrar les llavors que, si es vol, poder fer créixer i acabin donant fruits a l’aula. Tot ho farem des de la perspectiva humanista (Orientats cap a la persona i les seves circumstàncies i recolzant la seva capacitat d’anar cap a una vida plena i saludable). 

Ben aviat publicarem i enviarem la proposta més detallada, però si ja tens interès o creus que pot ser convenient pel teu centre, envia’ns un correu a educacio.coordinacio@fundaciosergi.org i t’ho expliquem.

Aquesta formació, complementa la que ja estem oferint actualment sobre diversitat i convivència, un tallers de suport als Centres Educatius en el treball de valors relacionats amb la convivència.

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Educació

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG).  Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden…