Actualitat / Notícies

Nova proposta formativa: la mediació de conflictes a l’aula

Hi ha massa conflictes a l’aula? Saps com treballar-ho? A la Fundació SER.GI estem preparant un paquet de 4 sessions formatives virtuals sobre la mediació de conflictes en l’àmbit escolar/acadèmic però traslladable també a qualsevol altre àmbit. Idees, estratègies i eines perquè l’educador/a pugui treballar la mediació de conflictes a l’aula. Volem posar l’èmfasi en la posició de l’educador/a especialment abans que arribi el conflicte, doncs si es fa una bona feina de base, és possible que la mediació no arribi a ser necessària.

En els tallers, proposarem unes idees bàsiques que, des de la nostra experiència creiem importants en l’acompanyament de conflictes. Després d’emmarcar-les teòricament en potenciarem la pràctica en accions concretes.

En definitiva, aquest curs té la voluntat de sembrar les llavors que, si es vol, poder fer créixer i acabin donant fruits a l’aula. Tot ho farem des de la perspectiva humanista (Orientats cap a la persona i les seves circumstàncies i recolzant la seva capacitat d’anar cap a una vida plena i saludable). 

Ben aviat publicarem i enviarem la proposta més detallada, però si ja tens interès o creus que pot ser convenient pel teu centre, envia’ns un correu a educacio.coordinacio@fundaciosergi.org i t’ho expliquem.

Aquesta formació, complementa la que ja estem oferint actualment sobre diversitat i convivència, un tallers de suport als Centres Educatius en el treball de valors relacionats amb la convivència.

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…