habitatge buit

Nous projectes per mobilitzar habitatge buit a Anglès i Sant Hilari

26 de gener de 2021

Després de la realització d’un estudi per a la quantificació i caracterització dels habitatges buits que hi ha al municipi d’Anglès, l’Ajuntament ens sol·licita ara un nou servei. Es tracta de la mobilització d’aquest habitatge buit detectat per tal de destinar-lo a habitatge social. Per a realitzar-ho caldrà primerament establir el reglament que reguli els criteris d’incorporació dels habitatges, els requisits dels adjudicataris, etc., i posteriorment, contactar amb els propietaris per tal que cedeixin els habitatges. El servei contractat tindrà una durada d’un any.

A Sant Hilari iniciem també nou projecte. Es tracta d’un servei de característiques molt semblants al que farem a Anglès, amb la diferència que aquí l’estudi previ l’ha redactat una empresa que no és SER.GI. L’encàrrec de moment té una durada fins al 31 de març on haurem redactar el reglament de la borsa i posteriorment negociar amb els propietaris per captar habitatge buit. 

Amb aquests serveis, ampliem el numero de projectes d’habitatge social que estem fent actualment. Son projectes d’estudi, intermediació i assessorament en matèria d’habitatge a municipis del territori gironí i en especial a la comarca de La Selva. Des de la Fundació SER.GI posem tot el nostre esforç i dedició per tal que s’implementin bones polítiques que atenguin a la necessitat creixent d’habitatge social.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies