Actualitat / Notícies

Nous projectes per mobilitzar habitatge buit a Anglès i Sant Hilari

Després de la realització d’un estudi per a la quantificació i caracterització dels habitatges buits que hi ha al municipi d’Anglès, l’Ajuntament ens sol·licita ara un nou servei. Es tracta de la mobilització d’aquest habitatge buit detectat per tal de destinar-lo a habitatge social. Per a realitzar-ho caldrà primerament establir el reglament que reguli els criteris d’incorporació dels habitatges, els requisits dels adjudicataris, etc., i posteriorment, contactar amb els propietaris per tal que cedeixin els habitatges. El servei contractat tindrà una durada d’un any.

A Sant Hilari iniciem també nou projecte. Es tracta d’un servei de característiques molt semblants al que farem a Anglès, amb la diferència que aquí l’estudi previ l’ha redactat una empresa que no és SER.GI. L’encàrrec de moment té una durada fins al 31 de març on haurem redactar el reglament de la borsa i posteriorment negociar amb els propietaris per captar habitatge buit. 

Amb aquests serveis, ampliem el numero de projectes d’habitatge social que estem fent actualment. Son projectes d’estudi, intermediació i assessorament en matèria d’habitatge a municipis del territori gironí i en especial a la comarca de La Selva. Des de la Fundació SER.GI posem tot el nostre esforç i dedició per tal que s’implementin bones polítiques que atenguin a la necessitat creixent d’habitatge social.

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…