Concurs de fotografia comunitària a Lloret

Concurs de fotografia comunitària a Lloret

28 de gener de 2021

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha organitzat un concurs de fotografia en el marc del projecte “Promoció de relacions saludables als barris” de Can Carbó, Mas Baell, el Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Enfoca’t al barri! és una iniciativa del Programa de Desenvolupament Comunitari (PDC) localitzat dins el Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret de Mar, on des de la Fundació SER.GI treballem per fomentar activitats comunitàries.

Aquest concurs de fotografia és una eina comunitària per donar visibilitat i ha de permetre a la ciutadania identificar i reconèixer els actius dels barris. El potencial creador de la captura de les imatges digitals pot generar una presa de consciència sobre els elements positius que constitueixen els barris i afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant un mitjà d’expressió artístic.

Ja s’han rebut les imatges dels participants i el concurs entra ara en una segona fase. Un jurat en farà una preselecció de 20 fotografies i, tot seguit, del 5 al 15 de febrer es realitzarà una votació popular en línia. La deliberació final es farà pública el 22 de febrer. Es podrà consultar, votar i veure les fotografies guanyadores des de l’espai web que l’Ajuntament ha publicat:

https://www.lloret.cat/seccions/concurs-de-fotografia-comunitaria/


Pots trobar més informació al web de l’Ajuntament de Lloret.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies