Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI adquireix un nou habitatge per destinar-lo a lloguer social

Aquest inici d’any 2021 s’ha materialitzat la compra d’un altre pis a través de la fòrmula del tanteig i retracte. Aquest habitatge, el tercer que adquireix en propietat la Fundació SER.GI, està situat al municipi de Salt, igual que els altres dos que es van adquirir l’any 2019.

En aquests moments s’està fent l’anàlisi de costos i possibilitats per a fer-hi algun petit arranjament per adequar-lo i posar-lo a punt. També caldrà adquirir els electrodomèstics necessaris. Tot seguit s’iniciarà, entre les persones que atenem, el procés d’adjudicació de les que hi aniran a viure.

Amb aquesta adquisició la Fundació SER.GI disposa de 3 habitatges de propietat i fa el seguiment d’una borsa de més de 200 habitatges que acullen famílies en risc d’exclusió a Girona, Lloret de Mar, Figueres, Caldes de Malavella, Salt i La Bisbal.

Si ets propietari d’un pis buit i el vols posar a lloguer, obre la porta al lloguer social. A la Fundació SER.GI et facilitem les coses i et donem molt bones garanties. Col·labora a garantir el dret a l’habitatge de famílies en situació de vulnerabilitat. Tindràs el pis llogat i gestionat per una entitat amb compromís social i de confiança.

Més informació: https://www.fundaciosergi.org/collabora/obre-la-porta-al-lloguer-social/

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…