Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI adquireix un nou habitatge per destinar-lo a lloguer social

Aquest inici d’any 2021 s’ha materialitzat la compra d’un altre pis a través de la fòrmula del tanteig i retracte. Aquest habitatge, el tercer que adquireix en propietat la Fundació SER.GI, està situat al municipi de Salt, igual que els altres dos que es van adquirir l’any 2019.

En aquests moments s’està fent l’anàlisi de costos i possibilitats per a fer-hi algun petit arranjament per adequar-lo i posar-lo a punt. També caldrà adquirir els electrodomèstics necessaris. Tot seguit s’iniciarà, entre les persones que atenem, el procés d’adjudicació de les que hi aniran a viure.

Amb aquesta adquisició la Fundació SER.GI disposa de 3 habitatges de propietat i fa el seguiment d’una borsa de més de 200 habitatges que acullen famílies en risc d’exclusió a Girona, Lloret de Mar, Figueres, Caldes de Malavella, Salt i La Bisbal.

Si ets propietari d’un pis buit i el vols posar a lloguer, obre la porta al lloguer social. A la Fundació SER.GI et facilitem les coses i et donem molt bones garanties. Col·labora a garantir el dret a l’habitatge de famílies en situació de vulnerabilitat. Tindràs el pis llogat i gestionat per una entitat amb compromís social i de confiança.

Més informació: https://www.fundaciosergi.org/collabora/obre-la-porta-al-lloguer-social/

Notícies relacionades

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…