Actualitat / Notícies

La Fundació SERGl rep 38.912€ gràcies a les aportacions dels clients i clientes de Bonpreu i Esclat

La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de març i s’han realitzat 255.641 donacions en total.

L’import va destinat a la Fundació SERGI, concretament al projecte “Habitatge per a dones supervivents”. La fundació acompanya a dones que han estat víctimes de la violència masclista i els dona accés a un habitatge després de finalitzar el seu pas pels recursos especialitzats d’acolliment d’urgència.

El mes de març els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 255.641 donacions que han fet possible aconseguir 38.912€ d’import net per a la Fundació SERGI, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import va destinat a la Fundació SERGI, concretament al projecte “Dones supervivents”. La fundació acompanya a dones que han estat víctimes de la violència masclista i que tenen necessitat d’un habitatge després de finalitzar el seu pas pels recursos especialitzats d’acolliment d’urgència.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a totes les persones que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

“Des de Fundació SERGI volem agrair la oportunitat als Supermercats Bonpreu i Esclat i molt especialment a totes les persones que han realitzat algun donatiu. Gràcies al seu suport, dones valentes que han patit violència masclista reben l’acompanyament necessari i accés a un habitatge que els permet refer les seves vides”

Albert Quintana, president de la Fundació SERGI

El projecte Dones supervivents es va iniciar el 2016 i avui la Fundació SERGI acompanya a 17 dones valentes i als seus fills i filles en 17 pisos actius, 9 a Figueres, 3 a Girona i 5 a Salt.

Més informació: 

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…