Fundació Alchimia solidaria concedeix un premi a la Fundació SER.GI

La Fundació Alchimia Solidària concedeix un premi de 6.500€ al projecte “Dones supervivents”

8 de juliol de 2021

Estem molt contentes de rebre el premi d’ajuda a projectes socials que otorga la Fundació Alchimia Solidària per el nostre projecte “habitatge per a dones Supervivents a la violència masclista.

L’entrega de premis s’ha realitzat el dimarts 6 de juliol del 2021 a les instal·lacions de la Fundació Alchimia Solidària a Vilamalla (Girona).

Juntament amb el nostre projecte, la convocatòria 2021 dels ajuts econòmics que ofereix la Fundació, ha otorgat un total de 8 premis a projectes que destaquen en quatre àmbits: el cannàbic, el mediambiental, el cultural i el social. Alchimia Solidària realitza anualment aquests premis amb la voluntat de propiciar un canvi de valors des del món empresarial, una nova manera de conviure, especialment en aquells projectes amb una incidència a l’Alt Empordà.

El nostre projecte, ha estat el més ben valorat de la categoria social entre els treballadors i treballadores de la Fundació Alchimia.

El projecte Dones supervivents, consisteix en un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals que es troben amb dificultats per poder inserir-se normalment després de la seva estada en els recursos especialitzats per a dones que han patit violència masclista.

Podeu trobar més informació en el següent article del Diari l’Empordà:
La Fundació Alchimia Solidària aporta ajuts econòmics a vuit projectes


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies