Actualitat / Notícies

La Fundació Alchimia Solidària concedeix un premi de 6.500€ al projecte “Dones supervivents”

Estem molt contentes de rebre el premi d’ajuda a projectes socials que otorga la Fundació Alchimia Solidària per el nostre projecte “habitatge per a dones Supervivents a la violència masclista.

L’entrega de premis s’ha realitzat el dimarts 6 de juliol del 2021 a les instal·lacions de la Fundació Alchimia Solidària a Vilamalla (Girona).

Juntament amb el nostre projecte, la convocatòria 2021 dels ajuts econòmics que ofereix la Fundació, ha otorgat un total de 8 premis a projectes que destaquen en quatre àmbits: el cannàbic, el mediambiental, el cultural i el social. Alchimia Solidària realitza anualment aquests premis amb la voluntat de propiciar un canvi de valors des del món empresarial, una nova manera de conviure, especialment en aquells projectes amb una incidència a l’Alt Empordà.

El nostre projecte, ha estat el més ben valorat de la categoria social entre els treballadors i treballadores de la Fundació Alchimia.

El projecte Dones supervivents, consisteix en un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals que es troben amb dificultats per poder inserir-se normalment després de la seva estada en els recursos especialitzats per a dones que han patit violència masclista.

Podeu trobar més informació en el següent article del Diari l’Empordà:
La Fundació Alchimia Solidària aporta ajuts econòmics a vuit projectes

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…