Actualitat / Notícies

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove i Porta d’Accés que realitzem a Lloret de Mar, i l’Espai Salut Jove de l’Ajuntament del municipi.

El programa de ràdio és de caràcter mensual, amb una temàtica per cada una de les emissions (racisme, masclisme, bullyng, sensellarisme, consum, relacions, accés a l’habitatge, manca de participació/interès de les joves en la política, etc…), i té previst tenir una durada de 6 sessions, fins al juny d’aquest mateix any.

programa de ràdio a Lloret amb joves

Cada un dels programes està protagonitzat per les joves, qui hauran fet un treball previ durant tot el mes sobre el tema a tractar en el següent programa. El primer programa, emès el 6 de febrer, vam parlar de sexe i va resultar molt interessant!

Aquest programa de ràdio vol ser un altaveu per les joves del municipi per fer arribar les seves preocupacions i motivacions a les veïnes de Lloret i és una molt bona manera de treballar-ne les temàtiques. També pretén afavorir la interrelació entre els diferents grups i despertar capacitats personals com la creativitat, el treball en grup, la capacitat de valorar la feina feta, el reconeixement de l’altre, etc.

No us ho perdeu!

Poseu atenció a les xarxes socials per escoltar els següents programes!

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Repensem l'escola 2024: Ecofeminisme i educació
Educació

Repensem l’escola 2024: Ecofeminisme i educació

Us convidem a participar a una nova edició de la jornada educativa REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2024. És una jornada de debat i experiències per a la pràctica docent que cada any promovem des del…