Actualitat / Notícies

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu recuperar habitatges buits i proporcionar-los com a llar per a col·lectius vulnerables, ha pres un pas significatiu en el seu objectiu.

L’habitatge, cedit per la propietària per un període de sis anys, ha estat objecte d’una rehabilitació força important, des de la renovació dels lavabos fins a una nova cuina, passant per una bona mà de pintura i millores dels tancaments, tot l’espai ha estat preparat per a poder-hi entrar a viure. Si tot va segons el previst, en les properes setmanes, aquest habitatge acollirà un grup de joves a qui acompanyem i que en necessiten.

La propietària s’ha mostrat encantada amb la gestió de la reforma i la tranquil·litat d’assegurar-se un lloguer puntual cada mes. A més, la seva contribució a un projecte social li dona una satisfacció addicional, sabent que la seva propietat tindrà un impacte positiu en la comunitat i evitant que no es degradi, com podria arribar a passar en el cas d’haver mantingut l’habitatge en desús.

Aquesta primera reforma no és sinó el preludi de més reformes similars. En aquests moments hi ha prop de 15 habitatges més sota anàlisi i estudi per a una pròxima rehabilitació dins del marc del projecte. Aquestes futures intervencions prometen continuar transformant espais buits en llars plenes de vida per a aquells que més ho necessiten.

Si tens un habitatge que no utilitzes, rehabitem-lo, omplim-lo de vida!

Informa’t dels avantatges al web del ReHabitem on podràs deixar-nos les dades del pis i les teves per tal que puguem posar-nos en contacte.

Durant la reforma ens ha visitat un equip d’informatius de TV3 que n’ha fet la següent crònica:

Aquí podeu veure algunes imatges durant la rehabilitació de l’habitatge.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…