Actualitat / Notícies

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu recuperar habitatges buits i proporcionar-los com a llar per a col·lectius vulnerables, ha pres un pas significatiu en el seu objectiu.

L’habitatge, cedit per la propietària per un període de sis anys, ha estat objecte d’una rehabilitació força important, des de la renovació dels lavabos fins a una nova cuina, passant per una bona mà de pintura i millores dels tancaments, tot l’espai ha estat preparat per a poder-hi entrar a viure. Si tot va segons el previst, en les properes setmanes, aquest habitatge acollirà un grup de joves a qui acompanyem i que en necessiten.

La propietària s’ha mostrat encantada amb la gestió de la reforma i la tranquil·litat d’assegurar-se un lloguer puntual cada mes. A més, la seva contribució a un projecte social li dona una satisfacció addicional, sabent que la seva propietat tindrà un impacte positiu en la comunitat i evitant que no es degradi, com podria arribar a passar en el cas d’haver mantingut l’habitatge en desús.

Aquesta primera reforma no és sinó el preludi de més reformes similars. En aquests moments hi ha prop de 15 habitatges més sota anàlisi i estudi per a una pròxima rehabilitació dins del marc del projecte. Aquestes futures intervencions prometen continuar transformant espais buits en llars plenes de vida per a aquells que més ho necessiten.

Si tens un habitatge que no utilitzes, rehabitem-lo, omplim-lo de vida!

Informa’t dels avantatges al web del ReHabitem on podràs deixar-nos les dades del pis i les teves per tal que puguem posar-nos en contacte.

Durant la reforma ens ha visitat un equip d’informatius de TV3 que n’ha fet la següent crònica:

Aquí podeu veure algunes imatges durant la rehabilitació de l’habitatge.

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…