Actualitat / Notícies

Portes obertes dels centres de culte de Lloret

Lloret de Mar ha publicat un any més el Calendari Interreligiós, que s’impulsa des del Pla de Ciutadania, amb les festivitats de les diferents comunitats i associacions religioses de la vila. Es tracta de la novena edició i la principal novetat és que s’han organitzat unes jornades de portes obertes per visitar alguns dels centres de culte.

Sha pogut visitar de manera guiada la Mesquita Mesjud Abubacar, el temple Gurudwara i la Parròquia de Sant Romà.

Com a activitat complementària, Nova Ràdio Lloret emetrà el programa “Us passo el micro…”, amb un col·loqui entre representants de la Taula de Diàleg interreligiós de Lloret.

Actualment, a Lloret de Mar conviuen 102 nacionalitats i hi ha vuit centres de culte. En total, hi ha la representació de 7 confessions religioses diferents: l’Església catòlica, l’Església evangèlica, l’Església ortodoxa, l’Hinduisme, l’Islam, el Sikhisme i el Judaisme.

Més informació

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…