Actualitat / Notícies

Diversitat i Convivència: Nova proposta curs 2020/21 dels tallers de suport als Centres Educatius

Llancem nova proposta actualitzada pel curs 2020/21 per a tots el centres educatius que estiguin interessats en treballar els valors relacionats amb la diversitat i la convivència. Oferim sessions presencials i telemàtiques.

El projecte Diversitat i Convivència pretén conèixer el grau i qualitat de relació i cohesió entre l’alumnat d’un grup-classe, per tal d’oferir-li eines que els siguin útils i significatives per treballar la convivència a partir del debat, la crítica constructiva i la participació. Al mateix temps proporciona assessorament i formació a professorat en estratègies i recursos per a l’acció tutorial a l’hora d’abordar aquest contingut.

Es presenta en diferents formats:

  • Taller presencial dins l’aula. 6 sessions on es treballen temes relacionats amb la convivència a l’aula, de forma conjunta i analitzada amb tutor i/o equip docent.
  • Taller online de 6 sessions a treballar amb cada grup/classe de manera grupal i simultània, i conduïda per el tutor/ora i analitzada conjuntament amb l’equip docent.
  • Taller online de 6 sessions pensat per treballar de manera individualitzada amb cada alumne, de manera que és l’alumne/a qui treballa les dinàmiques de manera privada, compartint-les un cop fetes amb el tutor o tutora que supervisa les sessions i fa els retorns pertinents, amb el grup/classe de fons i com a marc de la tasca relacional i d’aprenentatge com objectiu final.
  • També hi ha la possibilitat de treballar aquests temes directament amb professorat, a través de sessions de formació amb Claustres, Equips docents, etc.

 

Descarrega’t tota la informació completa dels tallers:

Més informació en PDF

 

………….

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres per fer-vos una proposta a mida a les vostres necessitats i demandes:

Esther Salvachúa
972 21 30 50 – 606 704 465
educacio.coordinacio@fundaciosergi.org

 

 

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Educació

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG).  Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden…