Actualitat / Notícies

Diversitat i Convivència: Nova proposta curs 2020/21 dels tallers de suport als Centres Educatius

Llancem nova proposta actualitzada pel curs 2020/21 per a tots el centres educatius que estiguin interessats en treballar els valors relacionats amb la diversitat i la convivència. Oferim sessions presencials i telemàtiques.

El projecte Diversitat i Convivència pretén conèixer el grau i qualitat de relació i cohesió entre l’alumnat d’un grup-classe, per tal d’oferir-li eines que els siguin útils i significatives per treballar la convivència a partir del debat, la crítica constructiva i la participació. Al mateix temps proporciona assessorament i formació a professorat en estratègies i recursos per a l’acció tutorial a l’hora d’abordar aquest contingut.

Es presenta en diferents formats:

  • Taller presencial dins l’aula. 6 sessions on es treballen temes relacionats amb la convivència a l’aula, de forma conjunta i analitzada amb tutor i/o equip docent.
  • Taller online de 6 sessions a treballar amb cada grup/classe de manera grupal i simultània, i conduïda per el tutor/ora i analitzada conjuntament amb l’equip docent.
  • Taller online de 6 sessions pensat per treballar de manera individualitzada amb cada alumne, de manera que és l’alumne/a qui treballa les dinàmiques de manera privada, compartint-les un cop fetes amb el tutor o tutora que supervisa les sessions i fa els retorns pertinents, amb el grup/classe de fons i com a marc de la tasca relacional i d’aprenentatge com objectiu final.
  • També hi ha la possibilitat de treballar aquests temes directament amb professorat, a través de sessions de formació amb Claustres, Equips docents, etc.

 

Descarrega’t tota la informació completa dels tallers:

Més informació en PDF

 

………….

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres per fer-vos una proposta a mida a les vostres necessitats i demandes:

Esther Salvachúa
972 21 30 50 – 606 704 465
educacio.coordinacio@fundaciosergi.org

 

 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024: Ecofeminisme i educació
Educació

Repensem l’escola 2024: Ecofeminisme i educació

Us convidem a participar a una nova edició de la jornada educativa REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2024. És una jornada de debat i experiències per a la pràctica docent que cada any promovem des del…

Espai famílies 0-3
Educació

Millorant l’Espai Famílies de Lloret

El projecte Espai Famílies 0-3 anys és un servei que funciona des de fa ja tres cursos escolars a Lloret de Mar.Aquest curs 2023-2024 s’han canviat dos aspectes que han resultat significatius per la seva…

Què podem fer des dels municipis per lluitar contra l'abandonament escolar?
Educació

Municipis que no abandonen

El passat 1 de desembre, des de Fundació SERGI vam participar a la jornada “Municipis que no abandonen: Què podem fer des dels municipis per lluitar contra l’abandonament escolar?” en el marc de la Plataforma…