Reprenem les intervencions presencials

1 de juliol de 2020

Des del Servei Municipal de Mediació de l’Ajuntament de Lloret de Mar estem molt contents de poder tornar a realitzar, amb totes les mesures de seguretat adequades, les intervencions presencials. El llenguatge no verbal és igual o més important que el llenguatge verbal, i el confinament, i la bretxa digital, han dificultat molt poder obtenir tota la informació necessària de les intervencions telemàtiques. De la mateixa manera que el confinament també ha dificultat el seguiment o acompanyament d’usuaris.

Aquesta etapa de confinament ha estat molt dura per a tota la població i ha fet sortir a la llum molts casos de conflictes veïnals, latents o no resolts, i n’han fet aparèixer de nous. Però les dificultats de convivència no han estat només en el si de les comunitats sinó que també han fet aflorar problemes relacionals i/o de comunicació en moltes llars degut al llarg temps que han hagut de passar confinades i només poder comunicar-se entre elles. També els nostres adolescents, en general molt incompresos, s’han vist reclosos a casa seva en una etapa “difícil” en la vida, cosa que ha provocat també situacions de tensió.

Ha estat un període dur, complicat, amb moltes possibilitats de que pugui repetir-se, però recordem la importància de cuidar-nos i comunicar-nos correctament, des de l’empatia, l’assertivitat i la no violència. Això ens ajudarà a tenir una vida més feliç i a superar moment difícils, com els que estem vivint.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies