taller de dones a l'alt emporda

Continuem fent feina d’apoderament de dones

20 de desembre de 2021

A l’Alt Empordà hem tancat el taller de dones 2021 amb una doble formació, per una banda, el passat 2 de desembre a Figueres, vam parlar de salut sexual i reproductiva amb la llevadora de l’Hospital de Figueres. Hi van participar una vintena de dones i va resultar molt positiva. Es van compartir dubtes i realitzar nombroses preguntes que es van resoldre amb les valuoses informacions donades per la professional.

A la segona part de la jornada, vam gaudir de la presència de tècniques de “Metges del món – Catalunya” per tal de reflexionar sobre com es construeixen les societats masclistes. Vam trobar entre totes eines per començar a desmuntar patrons masclistes “normalitzats”.

Per una altra banda, i en la mateixa línia d’apoderament de col·lectius de dones professionals, i tal i com vam fer el juliol passat a Platja d’Aro, el passat dissabte 4 de desembre a Lloret vam gaudir d’una formació de 1ers auxilis amb al grup de suport de dones que fan treball de cura i reproductiu. La xerrada va ser impartida per Imagina’t Cooperativa, especialitzats en la formació i l’orientació amb la vocació d’acompanyar a les persones en el seu desenvolupament personal i professional.

La formació va ser una demanda de les mateixes dones les quals estan compromeses amb la seva capacitació per tal de professionalitzar la feina de cura.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies