Actualitat / Notícies

Atenció al sensellarisme

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ens han fet un encàrrec per l’elaboració d’una proposta per atendre el sensellarisme a l’Alt Empordà.

Les LÍNIES D’ACTUACIÓ seràn

  • Recollir les bases teòriques per fer una intervenció en sensellarisme a la comarca, responent als estàndards que marca el treball de intervenció social en Housing first
  • Es visibilitzaran els perfils d’usuaris i les seves necessitats habitacionals que actualment són presents a l’Alt Empordà i fan demanda o es constata que no disposen d’habitatge o que aquest és poc adequat. 
  • Es redactarà una fitxa tècnica de intervenció de cada habitatge, segons els perfils que s’identifiquin i vagin destinats. 
  • Definir la metodologia de treball a cada habitatge i d’acompanyament als usuaris que se’ls arrendi un habitatge. 
  • S’elaborarà un mapa de recursos pel treball de coordinació i el treball en xarxa entre professionals per ser més eficients i efectius a l’hora de fer l’acompanyament social dels usuaris. 

La proposta es treballarà a partir del proper gener i fins el juny 2022. Un cop realitzat l’estudi, el Consell Comarcal valorarà la proposta per tal de posteriorment portar-la a terme.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Rehabilitació habitatge per a lloguer social
Habitatge social

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu…