Actualitat / Notícies

Coneixença i arrelament per a persones ucraïneses refugiades

Durant aquests últims mesos hem dut a terme sessions d’acompanyament i coneixement de l’entorn a persones ucraïneses desplaçades a Lloret de Mar per causa de la guerra amb l’objectiu d’apropar-los a diferents actius de salut que ofereix la vila.

Es tracta d’unes sessions participatives impulsades per l’equip tècnic de Salut, emmarcat en el programa Benestar Emocional i Salut Comunitària, i el programa de desenvolupament comunitari a Lloret de Mar, que coordinem des de l’àrea de participació i ciutadania de la Fundació de la mà de l’ajuntament de la ciutat.

En les sessions també s’estimula la participació i vinculació al territori des de l’àmbit comunitari, entenent que aquest procés té una repercussió positiva en la salut integral de les persones, i molt especialment per aquelles que hi acaben d’arribar.

A continuació us deixem algunes fotos de les creacions que varen sortir d’una de les propostes.

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…