Actualitat / Notícies

Sortides de final de curs del Centre Obert de Lloret

Finalitzem el curs al Centre Obert de Lloret de Mar amb dues activitats: una fantàstica excursió en vaixell des de la platja de Lloret de Mar fins a la Cala Canyelles i una tarda genial a les piscines de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort!.

Ens ho vam passar d’allò més bé amb el viatge en vaixell, observant el fons marí lloretenc, gràcies a la planta baixa de visió submarina del vaixell, i amb la refrescant banyada final. Volem agrair la generositat de l’empresa Dofijet, ja que gràcies a la seva col·laboració vam poder oferir una activitat diferent i engrescadora per a tots els nens i nenes participants del Servei d’Atenció Diürna.

I la segona activitat va consistir a passar la tarda a les instal·lacions l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret, on els nens i nenes van poder gaudir de valent dels tobogans i piscines amb l’entrada gratuïta i a més ens van convidar a berenar. Moltes gràcies!

D’aquesta manera, el 22 de juny hem finalitzat el curs, però durant el mes de juliol realitzarem diverses activitats obertes al barri, amb infants participants al centre i d’altres que no.

La Fundació SER.GI portem a terme el Servei d’Atenció Diürna a Lloret (conegut habitualment com a Centre obert) des del 2015, acompanyant a infants i adolescents de 4 a 12 anys, fora de l’horari escolar, per afavorir el seu desenvolupament personal, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i per compensar les deficiències socioeducatives dels infants mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…