Actualitat / Notícies

Sortides de final de curs del Centre Obert de Lloret

Finalitzem el curs al Centre Obert de Lloret de Mar amb dues activitats: una fantàstica excursió en vaixell des de la platja de Lloret de Mar fins a la Cala Canyelles i una tarda genial a les piscines de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort!.

Ens ho vam passar d’allò més bé amb el viatge en vaixell, observant el fons marí lloretenc, gràcies a la planta baixa de visió submarina del vaixell, i amb la refrescant banyada final. Volem agrair la generositat de l’empresa Dofijet, ja que gràcies a la seva col·laboració vam poder oferir una activitat diferent i engrescadora per a tots els nens i nenes participants del Servei d’Atenció Diürna.

I la segona activitat va consistir a passar la tarda a les instal·lacions l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret, on els nens i nenes van poder gaudir de valent dels tobogans i piscines amb l’entrada gratuïta i a més ens van convidar a berenar. Moltes gràcies!

D’aquesta manera, el 22 de juny hem finalitzat el curs, però durant el mes de juliol realitzarem diverses activitats obertes al barri, amb infants participants al centre i d’altres que no.

La Fundació SER.GI portem a terme el Servei d’Atenció Diürna a Lloret (conegut habitualment com a Centre obert) des del 2015, acompanyant a infants i adolescents de 4 a 12 anys, fora de l’horari escolar, per afavorir el seu desenvolupament personal, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i per compensar les deficiències socioeducatives dels infants mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…