Actualitat / Notícies

Concert contra la violència masclista

L’Auditori de la Mercè de Girona ha acollit aquest dijous 24 de novembre el concert solidari contra la violència masclista

El concert s’emmarca en els actes programats a la ciutat de Girona amb motiu del 25N, Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones, i dins el projecte Dones supervivents de la Fundació.

Prop de 100 persones han assistit al concert solidari on han actuat les artistes Mireia Vilalta, Namina i Nuri Thunder acompanyada de Nuri Madí (percussió) i Ernest Salva (guitarra). Els fons recaptats es destinaran al projecte “Dones supervivents” de la Fundació SERGI. A més de les actuacions musicals, s’han fet reflexions de denúncia i sensibilització al voltant del masclisme i es van projectar les fotografies de l’exposició “On habita el masclisme” que paral·lelament la Fundació ha organitzat de manera itinerant durant tot el 2023 per les comarques gironines.

Durant l’acte s’han viscut moltes emocions i volem donar ales gràcies a les artistes i a les gairebé 100 persones que van assistir i, per tant, col·laborar amb el projecte Dones supervivents. Tristament, la feina i la lluita continua!

Notícies relacionades

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…