Actualitat / Notícies

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG). 

Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden col·laborar amb entitats socials, ajuntaments, etc. realitzant el seu TFG en relació amb alguna temàtica vinculada a alguna realitat social. D’aquesta manera, la feina que porten a terme pot ajudar a donar resposta a una necessitat real i servir d’una forma pràctica.

A la Fundació SERGI, aquest 2023 comptarem amb dues parelles d’estudiants. Un dels TFG estarà relacionat amb la redacció del projecte pedagògic del projecte Espai Famílies (de l’àrea d’Educació), mentre que l’altre donarà suport en la mesura del grau de satisfacció de les persones participants en els projectes socials de l’entitat.

Segur que serà una experiència profitosa i interessant! 
 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…