Actualitat / Notícies

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG). 

Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden col·laborar amb entitats socials, ajuntaments, etc. realitzant el seu TFG en relació amb alguna temàtica vinculada a alguna realitat social. D’aquesta manera, la feina que porten a terme pot ajudar a donar resposta a una necessitat real i servir d’una forma pràctica.

A la Fundació SERGI, aquest 2023 comptarem amb dues parelles d’estudiants. Un dels TFG estarà relacionat amb la redacció del projecte pedagògic del projecte Espai Famílies (de l’àrea d’Educació), mentre que l’altre donarà suport en la mesura del grau de satisfacció de les persones participants en els projectes socials de l’entitat.

Segur que serà una experiència profitosa i interessant! 
 

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…