Actualitat / Notícies

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat.

Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les activitats i contingut de la jornada. En aquesta ocasió vam fer una excursió per un dels paratges més bonics i propers a la ciutat de Girona. Ens vam trobar a la font del Ferro, en plena Vall de Sant Daniel, per enfilar-nos fins al castell de Sant Miquel.

Vam compartir moments lúdics i de relaxament, que ens ajuden a millora la coneixença de totes les treballadores que estem repartides pels diferents territoris, però també per a la reflexió i treball. En aquest cas, vam realitzar algunes dinàmiques al voltant de la perspectiva de gènere en totes les seves expressions. Finalment, vam compartir un fantàstic dinar al mirador de Can Pi.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…