Actualitat / Notícies

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat.

Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les activitats i contingut de la jornada. En aquesta ocasió vam fer una excursió per un dels paratges més bonics i propers a la ciutat de Girona. Ens vam trobar a la font del Ferro, en plena Vall de Sant Daniel, per enfilar-nos fins al castell de Sant Miquel.

Vam compartir moments lúdics i de relaxament, que ens ajuden a millora la coneixença de totes les treballadores que estem repartides pels diferents territoris, però també per a la reflexió i treball. En aquest cas, vam realitzar algunes dinàmiques al voltant de la perspectiva de gènere en totes les seves expressions. Finalment, vam compartir un fantàstic dinar al mirador de Can Pi.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…