Actualitat / Notícies

Conveni amb el Col·legi API de Girona

Seguim teixint complicitats pel projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que iniciarem a la primavera i que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer social. Amb la voluntat d’implicar a col·lectius i sectors relacionats, hem signat un acord de col·laboració amb el Col·legi oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona.

Ambdues parts ens comprometem en treballar de manera conjunta pel dret de l’habitatge per aquelles persones que es troben en risc, en situació de pobresa o exclusió social. L’àmbit d’actuació serà predominant en la província de Girona, en concret als municipis de Girona, Salt i Figueres. 

Per tirar endavant el projecte des del Col·legi es comprometen a incorporar habitatges a la Borsa de lloguers socials i assequibles, procedents del parc privat, i a promoure i donar a conèixer als associats i col·legiats la iniciativa. Per la nostra part, oferir un acompanyament social a les persones beneficiàries, acordar les possibles obres de reforma a partir de les directrius marcades pels professionals i fer el seguiment del correcte ús del pis, de l’execució dels acords i compromisos contrets amb el llogater i el propietari.

Re-Habitem compta també amb la col·laboració del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’edificació de Girona, amb Garbet Cooperativa d’Inserció, i estem treballant per sumar-hi més col·lectius, empreses, administracions i la participació de les associacions de veïns i veïnes de la ciutat de Girona.

Seguirem informant…

A la Foto: Joan Company en representació del Col·legi API de Girona, i Albert Quintana, de Fundació SERGI, en el moment de la signatura de l’acord, el gener 2023.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…