Actualitat / Notícies

9a Cursa i marxa popular de la policia municipal de Girona

El proper dijous 16 de gener del 2020 tindrà lloc la 9a Cursa i marxa popular de la policia municipal de Girona. Ambdues proves són obertes a persones majors de 16 anys d’edat. Es pot participar acompanyat de gossos.

Les inscripcions, que son són gratuïtes i es tancaran el 13 de gener de 2020 o quan s’assoleixin els 350 participants, es poden realitzar des de la pàgina www.girona.cat/cursapm.

El dia de la cursa es demanarà una aportació econòmica voluntària que es destinarà íntegrament al nostre projecte dones supervivents d’habitatge social i acompanyament a dones víctimes de la violència de gènere.

Més info i inscripcions: girona.cat/cursapm

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Cor Gospel Girona, músics i cor al concert solidari GospelxSERGI a Lloret de Mar
Mecenatge

Cantant per la Solidaritat al Teatre de Lloret

El diumenge 4 de febrer va ser una jornada plena de música i solidaritat al Teatre de Lloret de Mar. Més de 200 persones van participar al concert solidari GospelxSERGI, protagonitzat pel Cor Gospel Girona,…