La desfilada solidària de l’AGE anirà a benefici de la Fundació SER.GI

El projecte Habitatges per a Dones Supervivents de la Fundació SER.GI ha estat el projecte guanyador del concurs convocat des de l’Associació Gironina d’Empresàries-AGE, per ser la beneficiària de la II Desfilada Solidària de l’AGE: Divendres, 17 de març – 20,30 a 22h – Centre Cultural La Mercè (Girona).

Ja es poden compra les entrades als punts de venda següents:

M. ROSA AGUSTÍ: Joaquim Vayreda, 57 – Girona
FUNDACIÓ SER.GI: Plaça Lluís Companys, 12 – Girona (fins el dia 16/03)
SCARLATTA COMPLEMENTS: Santa Clara, 23 – Girona
BLONDA: Ferran Agulló, 9 – Girona
COMALAT: Santa Clara, 48 – Girona
ESPORTS PARRA: Migdia, 1 – Girona
LIMBO: Mercaders, 6 – Girona
LIU·JO: Santa Clara, 48 – Girona

Us recordem que l’import íntegre de les entrades (10€) anirà destinat al nostre projecte Habitatges per a Dones Supervivents.

Aquest projecte s’adreça a dones víctimes de violència masclista que hagin passat per algun programa d’atenció, però que necessitin el recurs d’habitatge protegit, ja sigui perquè la seva situació econòmica no els permet d’arrendar un pis a través dels canals convencionals, perquè no ha assolit el grau d’autonomia òptim o bé perquè la seva situació requereix d’un acompanyament més individualitzat durant un temps més perllongat. (Més informació)

Aquest projecte ha estat el guanyador d’entre els set que es van presentar al concurs que es va convocar per triar el Projecte Solidari.

El projecte s’ha triat seguint les bases del concurs per un Jurat format per Josefina Surina, coordinadora de la seu territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD) a les comarques de Girona, Rosa M. Terradellas, directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, Xavier Albertí, director general de Joaquim Albertí SA i membres de la Junta de l’AGE.

La Desfilada Solidària AGE és un projecte que sorgeix com a continuïtat de la Desfilada Solidària que va organitzar l’any 2013 la Cuca Mascort, sòcia de l’AGE i empresària gironina que va morir l’any 2014 víctima d’un càncer. El 2016, l’AGE va organitzar i realitzar la Iª Desfilada Solidària AGE en record a la Cuca Mascort, juntament amb altres professionals que hi van col·laborar, i en el qual van participar 10 dones empresàries de les comarques de Girona, la majoria d’AGE, amb els seus fills i filles.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats