Debat sobre la situació de l’habitatge de lloguer a Girona

El Sindicat de Llogaters de Girona organitza un debat per tractar la greu situació de l’habitatge de lloguer a la ciutat en l’horitzó de les eleccions municipals.

L’acte reunirà representants de les candidatures a l’alcaldia i les entitats de defensa de l’habitatge.

Davant la greu situació en què es troba l’habitatge de lloguer a la ciutat de Girona, i a la vista de les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 26 de maig del 2019, el Sindicat de Llogaters de Girona vol situar al centre de l’agenda política la bombolla de l’habitatge de lloguer que està patint la ciutat. Amb aquest objectiu, el Sindicat ha organitzat un debat:

Divendres 3 de maig a les 19.00 h
a l’Ateneu Eugenienc (carrer del Montseny, 74-78. Girona)

El debat reunirà representants de les candidatures a l’alcaldia —majoritàriament caps de llista a les eleccions municipals: Eugènia Pascual (Girona en Comú Podem), Concepció Veray (PP), Daniel Pamplona (Cs), Sílvia Paneque (PSC), Lluc Salellas (Guanyem Girona), Annabel Moya (ERC), Carles Ribas (JuntsXCat)—, així com les entitats de defensa de l’habitatge a la ciutat —PAH Gironès, Plataforma +Barri –Pisos Turístics, Fundació SER.GI, Coordinadora d’ONG i el mateix Sindicat de Llogaters de Girona—, encarregades d’exposar les preguntes del debat.

Més informació

 

 

Educació

La metodologia Freinet, ahir i avui. Acte de fi de curs del MRPdeGirona

Aquest proper dimarts 28 de maig a les 18.00 h de la tarda es celebrarà l’acte de fi de curs del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona que girarà a l’entorn de FREINET: AHIR i AVUI.

L’acte, conduit per en MON MARQUÈS, professor emèrit de Pedagogia de la Universitat de Girona, estarà dividit en dues parts: Una amb la presentació del llibre “Els vaig prometre el mar”, de Sebastián Gertrúdix, professor i membre de MRP i Sergi Bernal, geogràfic i documentalista; i l’altra, amb la participació de les escoles Nabí de Barcelona i l’escola 9d4t de Quart que en l’actualitat fan servir la metodologia Freinet.

Educació

II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives

La Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) conjuntament amb la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UDG) organitzen la II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives el proper dia 24 de maig. Quan: 24 de maig de 2019, de 9 a 13h On: Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat […]

Fundació

25 anys de solidaritat: Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries

Posem en valor la feina feta en 25 anys! Un any més participem a l’Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries celebrada aquest dissabte 4 de maig al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Ha estat una jornada de retrobaments, que ha servit també per a fer balanç i celebrar els nostres 25 […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats