Alumnes dels IES de LLoret visiten els Centres de culte

11 d'abril de 2019

Al llarg del segon trimestre d’aquest curs 2018-19, alumnes de dos IES han realitzat deu visites a centres de culte del municipi dins el projecte anomenat Sensibilització d’espais de culte.

El projecte parteix de la complicitat de les comunitats religioses i de l’interès que han expressat en aquest sentit des de la primera trobada de la Taula de diàleg interreligiós a finals de 2012, quan es va iniciar el Cicle Pluralisme, Convivència i Religió. La seva proposta va ser realitzar “jornades de portes obertes” als centres de culte amb l’objectiu de sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes del municipi.

Per altre banda, pretén donar resposta a la demanda d’un professor de religió d’un dels IES, que era realitzar amb els alumnes visites als centres de culte del municipi. Aquesta demanda es va traslladar a la Taula de diàleg interreligiós que es va mostrar totalment favorable.

Recollint ambdues propostes ens proposem donar cos a aquest projecte de sensibilització en els espais de culte.

Acostar-se als llocs de culte, visitar-los i parlar amb les persones que hi van, permet conèixer de primera mà les comunitats que s’hi reuneixen, i per tant, desfer prejudicis i estereotips, aspectes que formen part dels objectius del PLAC.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies