Actualitat / Notícies

Arrenca el Consell Assessor del Campus Cohesió i Compromís Social de la UdG

La primera reunió del Consell Assessor del Campus Cohesió i Compromís Social ha tingut lloc aquest 22 de març amb la voluntat de promoure la transferència i fomentar les relacions entre la Universitat de Girona (UdG) i les empreses i institucions del sector social.
Emmarcat en el programa “Campus Sectorials” de la UdG, el Campus Cohesió i Compromís Social vol oferir un espai de trobada i d’interlocució destinat a promoure el coneixement i contribuir a millorar la cohesió i el benestar social donant resposta als nous reptes de les complexes societats del segle XXI.

Una de les peces fonamentals del Campus és el Consell Assessor, format per persones amb una àmplia trajectòria en diferents àmbits del sector social com poden ser els moviments migratoris, la pobresa i l’exclusió social, l’educació o la cooperació al desenvolupament. El paper del Consell Assessor és el d’actuar com a ‘think tank’ del Campus, aportant una visió externa i independent i oferint recomanacions en la planificació i priorització de les accions del propi campus, així com assessorament sobre el model de relació amb el sector empresarial i la projecció exterior.

La constitució del Consell Assessor Sectorial representa un pas més en l’estructuració del Campus, que va fer la presentació davant els grups de recerca i càtedres de la universitat el passat mes de gener, integrant-ne ja una quinzena a dia d’avui.


Membres del Consell
(senyalem les persones de la Fundació SER.GI)
Els integrants del Consell Assessor del Campus Cohesió i Compromís Social son: la mediadora sociocultural i membre de l’Espai Antiracista de Salt – Girona, Adama Boiro; el coordinador de la Xarxa Territorial de Girona-Educació 360 (MRP Girona), Albert Quintana; la periodista de TVC Anna Teixidor; la presidenta de SOS Racisme Catalunya, Beatriu Guarro; la membre de l’Equip Tècnic d‘Inclusió del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Imma Quintana; el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín; el Director General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, Ismael Peña; el president del Consell de Cooperació al Desenvolupament I Director de la Fundació SER.GI, Lluís Puigdemont; el Director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Torrens, el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós; el Cap de l’Àrea de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les Persones de la Diputació de Girona, Pau Batlle; la presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, Pilar Gargallo; la presidenta d’ECAS, Sònia Fuertes; i la directora del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Teia Fàbrega.

 

Més info:

Notícia Udg

Diari de Girona

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…