Actualitat / Notícies

Voluntat d’adquirir 2 habitatges més a Girona

L’àrea d’habitatge, donant compliment al mandat del Patronat de la Fundació SER.GI en què s’aprovava la compra d’habitatges a través del tanteig i retracte amb un pressupost inicial per a tal objecte de 600.000€, pretén seguir ampliant el seu parc de lloguer social amb aquesta fórmula. 

Per aquest motiu en les properes setmanes es visitaran dos habitatges més que reuneixen els requisits previstos inicialment per a poder ser adquirits per la fundació: estar ubicats a Girona o rodalies i tenir un preu màxim, incloses les reformes, de 60.000€.

Aquests dos immobles estan situats a Girona, concretament al barri de Can Gibert del Pla, tenen una superfície útil de 86 i 94 m2 i necessiten algun tipus de reforma per tal de poder obtenir la cèdula d’habitabilitat corresponent. Si finalment es materialitza l’operació de compravenda d’algun d’aquests habitatges se sumaran als 4 que actualment ja formen part del patrimoni de l’entitat.

Notícies relacionades

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…