expo joves Sant Pere Pescador

Dinamització comunitària a Sant Pere Pescador: “Fotografia, teatre i molt més”

26 de juliol de 2022

A Sant Pere Pescador hem realitzat una acció en format de tallers per a joves del municipi sobre fotografia, teatre i identitat. 

Els tallers s’han dut a terme els dissabtes al matí, des del 7 de maig fins a l’11 de juliol i s’han treballat continguts com la identitat, els processos identitaris, eines i habilitats comunicatives, tècniques fotogràfiques participatives i dinàmiques teatrals. 

Una activitat basada en el treball amb imatges on els i les joves han reflexionat sobre ells mateixos i el seu entorn: com em veig?, com veig els altres?, com em veuen?… Partint de preguntes com aquestes, s’han treballat qüestions específiques relacionades amb el grup, com ara gènere, afectivitat, diversitat, migracions, etc. Tot plegat amb una metodologia activa, presencial, participativa i cocreativa.

El 2 de juliol es va fer una exposició fotogràfica amb el resultat gràfic del treballat als tallers. Els i les mateixes joves van explicar tot el procés i es va celebrar un dinar conjunt.    

Aquesta acció ha estat organitzada per Metges del Món Catalunya, l’associació fotogràfica El Catalejo, la mediadora intercultural de la Fundació Sergi i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies