Actualitat / Notícies

Dinamització comunitària a Sant Pere Pescador: “Fotografia, teatre i molt més”

A Sant Pere Pescador hem realitzat una acció en format de tallers per a joves del municipi sobre fotografia, teatre i identitat. 

Els tallers s’han dut a terme els dissabtes al matí, des del 7 de maig fins a l’11 de juliol i s’han treballat continguts com la identitat, els processos identitaris, eines i habilitats comunicatives, tècniques fotogràfiques participatives i dinàmiques teatrals. 

Una activitat basada en el treball amb imatges on els i les joves han reflexionat sobre ells mateixos i el seu entorn: com em veig?, com veig els altres?, com em veuen?… Partint de preguntes com aquestes, s’han treballat qüestions específiques relacionades amb el grup, com ara gènere, afectivitat, diversitat, migracions, etc. Tot plegat amb una metodologia activa, presencial, participativa i cocreativa.

El 2 de juliol es va fer una exposició fotogràfica amb el resultat gràfic del treballat als tallers. Els i les mateixes joves van explicar tot el procés i es va celebrar un dinar conjunt.    

Aquesta acció ha estat organitzada per Metges del Món Catalunya, l’associació fotogràfica El Catalejo, la mediadora intercultural de la Fundació Sergi i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador.

Notícies relacionades

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…

Calendari interreligiós de Lloret de Mar
Participació i Ciutadania

Portes obertes dels centres de culte de Lloret

Lloret de Mar ha publicat un any més el Calendari Interreligiós, que s’impulsa des del Pla de Ciutadania, amb les festivitats de les diferents comunitats i associacions religioses de la vila. Es tracta de la…

PLAC Lloret tallers 25N
Participació i Ciutadania

Tallers per a commemorar el 25N a Lloret

Des del Pla local de ciutadania (PLAC) de Lloret hem realitzat uns tallers per a commemorar el 25N, dia de l’eliminació de la violència contra les dones. Es tracta de tres tallers on hi han…