Actualitat / Notícies

Dinamització comunitària a Sant Pere Pescador: “Fotografia, teatre i molt més”

A Sant Pere Pescador hem realitzat una acció en format de tallers per a joves del municipi sobre fotografia, teatre i identitat. 

Els tallers s’han dut a terme els dissabtes al matí, des del 7 de maig fins a l’11 de juliol i s’han treballat continguts com la identitat, els processos identitaris, eines i habilitats comunicatives, tècniques fotogràfiques participatives i dinàmiques teatrals. 

Una activitat basada en el treball amb imatges on els i les joves han reflexionat sobre ells mateixos i el seu entorn: com em veig?, com veig els altres?, com em veuen?… Partint de preguntes com aquestes, s’han treballat qüestions específiques relacionades amb el grup, com ara gènere, afectivitat, diversitat, migracions, etc. Tot plegat amb una metodologia activa, presencial, participativa i cocreativa.

El 2 de juliol es va fer una exposició fotogràfica amb el resultat gràfic del treballat als tallers. Els i les mateixes joves van explicar tot el procés i es va celebrar un dinar conjunt.    

Aquesta acció ha estat organitzada per Metges del Món Catalunya, l’associació fotogràfica El Catalejo, la mediadora intercultural de la Fundació Sergi i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador.

Notícies relacionades

Participació i Ciutadania

E-cures!!

Ens sumem a un nou projecte! Amb l’objectiu d’agrupar les iniciatives que estem duent a terme diverses entitats i cooperatives del territori relacionades amb el sector de les cures, com a Fundació vam respondre a…

Dia Mundial del refugiat LLoret 2023
Participació i Ciutadania

Acte per les persones refugiades a Lloret

Lloret de Mar s’ha sumat el passat dimarts 20 de juny al dia mundial de les persones refugiades. Amb una ‘performance’ a la platja en què diferents persones es posaven a la pell del que…

Participació i Ciutadania

Xerrada a l’Institut de la Jonquera

El dimarts 7 de març vam entrar les aules de 2n d’ESO de l’Institut de La Jonquera. Des del mateix institut ens van fer la demanda per si podíem explicar la nostra tasca al territori…