Actualitat / Notícies

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades a diferents perfils (joves, gent gran, etc.), que tenen dificultats per a satisfer la renda de lloguer del seu habitatge.

Es tracta d’una tasca que requereix un esforç molt important d’atenció informativa, requeriment de documentació i acompanyament a les persones sol·licitants que en molts casos tenen especial dificultat en la gestió de tràmits burocràtics.

Tot i el gran volum, enguany s’han atès 300 persones menys que el 2022 a causa del canvi de calendari en els terminis de presentació de sol·licituds.

Des de l’àrea d’habitatge treballem per garantir el dret a un habitatge digne de les persones i famílies que es troben en situació d’exclusió residencial, ja sigui per motius econòmics, ètnics, d’orientació sexual, per la situació administrativa, o per qualsevol altra.

Notícies relacionades

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…