Actualitat / Notícies

Tancament de curs del projecte RegrupArt i les Xerrades amb famílies

A continuació us compartim un petit recull de fotos com a cloenda de 3 projectes que hem estat portant a terme des de l’Àrea d’educació:

Anem a veure el sentit dels jocs i l’exposició de flors

El passat 17 de maig amb un grup de famílies del taller cafè tertúlies amb família de l’escola Dalmau Carles vam anar a visitar l’exposició “Els sentits del joc” de la Casa de Cultura de Girona i després vam aprofitar per passejar per l’exposició de flors que es fa a la ciutat. Va ser com un tancament de les sessions realitzades durant aquests dos darrers mesos.

tertúlies escola

https://www.magisto.com/video/OlAXJwlTETFoWhNhCzE?

Trobada famílies RegrupArt

El passat 26 d’abril vam fer la primera trobada de joves i famílies del projecte RegrupArt. Vam convidar les famílies a venir a visitar l’hort que tenim a les hortes comunitàries i compartir un berenar on cadascú portava el que volia. Finalment vam plantar una figuera totes juntes com a símbol d’allò que han deixat enrere i de l’etapa nova que han començat aquí.

https://www.magisto.com/video/YFkMYkAGFmAvWxdhCzE?l=vsm&o=a&c=w

Taller de cuina

El passat 11 de maig vam fer un taller de cuina amb els joves del RegrupArt al Centre Cívic Sant Narcís. Cada jove proposava un plat típic del seu país d’orígen per elaborar plegades i passava a ser votat pel grup. La recepta que va sortir més votada van ser “las catrachitas hondureñas”. Van sortir delicioses! 

https://www.magisto.com/video/aAYNZ0MQQiAxT01pYw?l=vsm&o=a&c=w

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…