Actualitat / Notícies

Tancament de curs del projecte RegrupArt i les Xerrades amb famílies

A continuació us compartim un petit recull de fotos com a cloenda de 3 projectes que hem estat portant a terme des de l’Àrea d’educació:

Anem a veure el sentit dels jocs i l’exposició de flors

El passat 17 de maig amb un grup de famílies del taller cafè tertúlies amb família de l’escola Dalmau Carles vam anar a visitar l’exposició “Els sentits del joc” de la Casa de Cultura de Girona i després vam aprofitar per passejar per l’exposició de flors que es fa a la ciutat. Va ser com un tancament de les sessions realitzades durant aquests dos darrers mesos.

tertúlies escola

https://www.magisto.com/video/OlAXJwlTETFoWhNhCzE?

Trobada famílies RegrupArt

El passat 26 d’abril vam fer la primera trobada de joves i famílies del projecte RegrupArt. Vam convidar les famílies a venir a visitar l’hort que tenim a les hortes comunitàries i compartir un berenar on cadascú portava el que volia. Finalment vam plantar una figuera totes juntes com a símbol d’allò que han deixat enrere i de l’etapa nova que han començat aquí.

https://www.magisto.com/video/YFkMYkAGFmAvWxdhCzE?l=vsm&o=a&c=w

Taller de cuina

El passat 11 de maig vam fer un taller de cuina amb els joves del RegrupArt al Centre Cívic Sant Narcís. Cada jove proposava un plat típic del seu país d’orígen per elaborar plegades i passava a ser votat pel grup. La recepta que va sortir més votada van ser “las catrachitas hondureñas”. Van sortir delicioses! 

https://www.magisto.com/video/aAYNZ0MQQiAxT01pYw?l=vsm&o=a&c=w

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…