Actualitat / Notícies

Suma’t a la crida Centres Educatius 360

Des de la Fundació SER.GI animem a tots els centres educatius a sumar-se a la crida que fa el col·lectiu Educacio 360.

Què és la crida?
La crida és una oportunitat per a centres educatius que tinguin inquietud per a aconseguir una mirada 360 i vulguin participar d’un procés de capacitació i construcció amb un repte concret en ment:
Com podríem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d’aprenentatge pel nostre alumnat?

Hi pot participar qualsevol centre educatiu d’educació infantil, primària i secundària que tingui un projecte d’educació 360 en curs o encara per a desenvolupar. Els 30 centres seleccionats podran viure un procés d’inspiració, capacitació i construcció de propostes i comptaran amb el suport de professionals del sector alhora de millorar les seves pràctiques o acabar-les de posar en pràctica. Al final de la crida, les quatre propostes guanyadores, rebran a més a més, un reconeixement econòmic.

Què busquem?
Centres educatius amb pràctiques:

  • Connectin espais i temps lectius i no lectius
  • Connectin el dins i fora escola promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat
  • Connectin l’activitat del centre educatiu amb l’entorn

Ens interessen:

  • Pràctiques d’escoles i instituts en col·laboració amb altres agents educatius de l’entorn, així com aquells projectes autònoms dels mateixos centres.
  • Pràctiques que connecten aprenentatges, continguts i/o competències entre els dins i fora escola, com aquelles que es focalitzen en la innovació en els temps i espais pròpiament escolars.
  • Pràctiques en execució com pràctiques en gestació.

Com presentar-s’hi?
Llegint atentament les bases al web d’Educació 360 i explicant la proposta a través del formulari. El termini de presentació és fins el 31/3/19.

calendari 360

Notícies relacionades

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Calendari interreligiós de Lloret de Mar
Participació i Ciutadania

Portes obertes dels centres de culte de Lloret

Lloret de Mar ha publicat un any més el Calendari Interreligiós, que s’impulsa des del Pla de Ciutadania, amb les festivitats de les diferents comunitats i associacions religioses de la vila. Es tracta de la…