Actualitat / Notícies

Suma’t a la crida Centres Educatius 360

Des de la Fundació SER.GI animem a tots els centres educatius a sumar-se a la crida que fa el col·lectiu Educacio 360.

Què és la crida?
La crida és una oportunitat per a centres educatius que tinguin inquietud per a aconseguir una mirada 360 i vulguin participar d’un procés de capacitació i construcció amb un repte concret en ment:
Com podríem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d’aprenentatge pel nostre alumnat?

Hi pot participar qualsevol centre educatiu d’educació infantil, primària i secundària que tingui un projecte d’educació 360 en curs o encara per a desenvolupar. Els 30 centres seleccionats podran viure un procés d’inspiració, capacitació i construcció de propostes i comptaran amb el suport de professionals del sector alhora de millorar les seves pràctiques o acabar-les de posar en pràctica. Al final de la crida, les quatre propostes guanyadores, rebran a més a més, un reconeixement econòmic.

Què busquem?
Centres educatius amb pràctiques:

  • Connectin espais i temps lectius i no lectius
  • Connectin el dins i fora escola promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat
  • Connectin l’activitat del centre educatiu amb l’entorn

Ens interessen:

  • Pràctiques d’escoles i instituts en col·laboració amb altres agents educatius de l’entorn, així com aquells projectes autònoms dels mateixos centres.
  • Pràctiques que connecten aprenentatges, continguts i/o competències entre els dins i fora escola, com aquelles que es focalitzen en la innovació en els temps i espais pròpiament escolars.
  • Pràctiques en execució com pràctiques en gestació.

Com presentar-s’hi?
Llegint atentament les bases al web d’Educació 360 i explicant la proposta a través del formulari. El termini de presentació és fins el 31/3/19.

calendari 360

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Participació i Ciutadania

Xerrada a l’Institut de la Jonquera

El dimarts 7 de març vam entrar les aules de 2n d’ESO de l’Institut de La Jonquera. Des del mateix institut ens van fer la demanda per si podíem explicar la nostra tasca al territori…