Actualitat / Notícies

Nou programa d’intervenció en matèria d’habitatge social a Vidreres

La Fundació SER.GI iniciem, de la mà de l’Ajuntament de Vidreres, actuacions per a facilitar l’accés a l’habitatge i acompanyament social a les famílies en risc d’exclusió social del poble.

A partir d’aquest dimarts 13 de març i fins a finals de 2019, iniciem un nou programa d’intervenció en matèria d’habitatge social. Establirem tres grans línies d’actuació:

A) Acompanyament social de les famílies en situació d’exclusió residencial
Atenció a les famílies derivades pels serveis socials per tal d’evitar desnonaments o per facilitar alternatives. Informació i tramitació de les ajudes al pagament de lloguers existents.

B) Mobilització del parc d’habitatges buits i confecció d’una borsa de lloguer social
Detecció de l’estoc d’habitatges desocupats del municipi. Sensibilització a propietaris, immobiliàries, entitats i ciutadania. Redacció d’un estratègia de captació de pisos i confecció de reglament d’adjudicació i seguiment.

C) Coordinació de les polítiques d’habitatge
Coordinació de tots els agents que participen en la detecció, atenció i actuació. Dinamització de la taula d’habitatge municipal, coordinació entre professionals dels serveis socials i interlució amb altres organismes, administracions, institucions i entitats.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…

Rehabilitació habitatge per a lloguer social
Habitatge social

En marxa la primera rehabilitació del projecte ReHabitem

Aquest inici d’any marca un punt d’inflexió per al projecte ReHabitem, de la Fundació SERGI, amb l’inici de la primera rehabilitació d’un habitatge a Cassà de la Selva. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu…

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…