Actualitat / Notícies

Nou programa d’intervenció en matèria d’habitatge social a Vidreres

La Fundació SER.GI iniciem, de la mà de l’Ajuntament de Vidreres, actuacions per a facilitar l’accés a l’habitatge i acompanyament social a les famílies en risc d’exclusió social del poble.

A partir d’aquest dimarts 13 de març i fins a finals de 2019, iniciem un nou programa d’intervenció en matèria d’habitatge social. Establirem tres grans línies d’actuació:

A) Acompanyament social de les famílies en situació d’exclusió residencial
Atenció a les famílies derivades pels serveis socials per tal d’evitar desnonaments o per facilitar alternatives. Informació i tramitació de les ajudes al pagament de lloguers existents.

B) Mobilització del parc d’habitatges buits i confecció d’una borsa de lloguer social
Detecció de l’estoc d’habitatges desocupats del municipi. Sensibilització a propietaris, immobiliàries, entitats i ciutadania. Redacció d’un estratègia de captació de pisos i confecció de reglament d’adjudicació i seguiment.

C) Coordinació de les polítiques d’habitatge
Coordinació de tots els agents que participen en la detecció, atenció i actuació. Dinamització de la taula d’habitatge municipal, coordinació entre professionals dels serveis socials i interlució amb altres organismes, administracions, institucions i entitats.

Notícies relacionades

re-Habitem
Habitatge social

Conveni amb el Col·legi API de Girona

Seguim teixint complicitats pel projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que iniciarem a la primavera i que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer…

Exposició On habita la violència masclista a Salt.
Habitatge social

L’exposició “On habita la violència masclista” ara a Salt

Seguim sensibilitzant i denunciant la violència masclista amb l’exposició itinerant “On habita la violència masclista”. En aquesta ocasió, l’exposició es pot visitar del 10 de gener fins al 5 de febrer a la Coma Cros…

Habitatge social

Concert contra la violència masclista

L’Auditori de la Mercè de Girona ha acollit aquest dijous 24 de novembre el concert solidari contra la violència masclista El concert s’emmarca en els actes programats a la ciutat de Girona amb motiu del…