Actualitat / Notícies

Som a la plaça

Fa poc més d’un mes que hem engegat el projecte social “Som a la plaça” al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar.
Un projecte que pretén fer una tasca educativa de carrer amb una vessant comunitària, desenvolupant activitats al barri i treballant coordinadament i cooperativament amb tots els agents de la comunitat que intervenen amb infants i adolescents.
Des de “Som a la Plaça” es proposen, 4 dies a la setmana, activitats obertes a la plaça del barri amb infants de 6 a 12 anys i amb joves de 12 a 16. Tot just acabem d’engegar el projecte, tot i que ja es feia una tasca a la plaça a través del “Centre Obert + Obert”, i ho fem amb molta il·lusió i ganes de fer una tasca social que a la llarga millori la qualitat de vida de veïns i veïnes del barri de Can Carbó.
El passat dijous 3 d’octubre es va realitzar u​na activitat relacionada amb el circ on els infants i adolescents de la plaça van participar-hi tots experimentant amb material de circ: masses, carioques, boles de malabars i un “slack line” que es va instal·lar a la plaça.  Va ser una activitat oberta on hi van participar unes 15 persones. Va ser tot un èxit i ens ho vam passar genial.
El projecte és en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret i amb el finançament del Programa Benestar i Comunitat de Dipsalut.

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…