Som a la plaça

15 d'octubre de 2019
Fa poc més d’un mes que hem engegat el projecte social “Som a la plaça” al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar.
Un projecte que pretén fer una tasca educativa de carrer amb una vessant comunitària, desenvolupant activitats al barri i treballant coordinadament i cooperativament amb tots els agents de la comunitat que intervenen amb infants i adolescents.
Des de “Som a la Plaça” es proposen, 4 dies a la setmana, activitats obertes a la plaça del barri amb infants de 6 a 12 anys i amb joves de 12 a 16. Tot just acabem d’engegar el projecte, tot i que ja es feia una tasca a la plaça a través del “Centre Obert + Obert”, i ho fem amb molta il·lusió i ganes de fer una tasca social que a la llarga millori la qualitat de vida de veïns i veïnes del barri de Can Carbó.
El passat dijous 3 d’octubre es va realitzar u​na activitat relacionada amb el circ on els infants i adolescents de la plaça van participar-hi tots experimentant amb material de circ: masses, carioques, boles de malabars i un “slack line” que es va instal·lar a la plaça.  Va ser una activitat oberta on hi van participar unes 15 persones. Va ser tot un èxit i ens ho vam passar genial.
El projecte és en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret i amb el finançament del Programa Benestar i Comunitat de Dipsalut.

Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies