Actualitat / Notícies

Cens de pisos buits al municipi d’Anglès

La Fundació SER.GI inicia un projecte al municipi d’Anglès que consisteix en la realització d’un estudi per a la quantificació i caracterització dels habitatges buits que hi ha al municipi.

A partir del tractament de les dades obtingudes per l’anàlisi de diversos registres (pisos buits de les EFF, consums d’aigua, cadastre, padró, IBI, etc.) aconseguirem un llistat d’habitatges que suposadament es troben buits.

El següent pas serà verificar la desocupació d’aquests habitatges amb un treball de camp exhaustiu consistent en visites a cadascun dels immobles identificats.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament d’Anglès pretén comprovar quants habitatges poden ser susceptibles de ser mobilitzats cap a lloguer assequible i implementar en una segona fase polítiques per atendre aquesta necessitat.

Notícies relacionades

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…