Actualitat / Notícies

Seguim actius, connectats i compromesos!

Els equips de la Fundació SER.GI seguim actius, connectats i compromesos!

Per responsabilitat i seguint les pautes establertes per les autoritats per evitar la propagació i el contagi del Covid-19, tot l’equip de la Fundació SER.GI continua treballant però des del confinament. Exceptuant en aquells llocs on és imprescindible, reduïm les tasques d’atenció directe. Mantenim al 100% les línies d’atenció telefònica i telemàtica.

Durant aquestes setmanes de confinament, els equips i professionals aprofitem també per seguir avançant i millorant en els diferents projectes que portem a terme en les àrees d’educació, participació i ciutadania i habitatge.

En els propers dies, transversalment des de l’àrea d’educació i participació i ciutadania, posarem en marxa diferents iniciatives telemàtiques per oferir als infants i joves, materials i recursos a la xarxa.

En aquests moments de dificultat volem posar en valor el fet que la ciutadania i les famílies s’activen i s’auto-organitzen per a fer front als reptes de la solidaritat. Valors que des de la Fundació SER.GI no ens cansarem de potenciar.

Per una societat inclusiva i cohesionada
Per una ciutadania compromesa

Per la igualtat d’oportunitats educatives
Per comunitats educatives implicades

Per una llar per a tothom
Per l’accés a un habitatge digne

Seguim actives, connectades i compromeses!

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…