Propostes per seguir des de casa pels joves a Lloret

3 d'abril de 2020

A Lloret aquests dies de confinament i de manera transversal des dels diferents projectes d’educació i participació i ciutadania que hi portem a terme, oferim diferents iniciatives telemàtiques d’acompanyament a nens, nenes i joves. #seguimactius #seguimactives


Centre Obert

El Centre Obert de Lloret hem creat un BLOG on cada dia hi publiquem activitats, manualitats, per moure el cos, berenars saludables i un munt de propostes pels més joves!

👉 https://bit.ly/2R9C3Ym


Som a la plaça!

Com que aquests dies, els de Som a la plaça de Can Carbó no podem fer jocs ni activitats a la plaça, hem creat un CANAL al YOUTUBE perquè ho poguem fer des de casa. Trobareu idees divertides i interessants.

👉 https://bit.ly/2JCL6wM


Treball en xarxa

#JOVESCONFINATSLLORET:  Projecte d’intervenció social a les xarxes en temps del COVID-19

Els serveis d’atenció d’adolescents i joves de la secció de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret de Mar segueixen actius durant el confinament

Els projectes  Tarda Jove (Educadors de carrer) , Salut Jove (Psicòloga)  i el Servei de Mediació (Mediador) s’estan coordinant per tal de donar resposta a les necessitats dels seus usuaris tot i l’excepcionalitat del moment.

Arrel d’aquesta situació estan preparant a través de l’instagram #tardajoveapeudecarrer una sèrie de propostes per tal de fomentar la seva participació a la xarxa  i promoure actituds proactives vers la situació actual.

Els serveis ofereixen suport psicològic i emocional aquells que ho puguin necessitar així com propostes de com omplir aquest temps amb recursos de la xarxa i algunes activitats pròpies. Al llarg de les setmanes aniran penjant gradualment les accions que duran a terme

Entre d’altres destaquen la posada en marxa a un servidor DISCOR que servirà de plataforma virtual i punt de trobada per aquells que hi vulguin participar. En aquesta plataforma els joves es podran agrupar per afinitats i interessos i contaran amb l’acompanyament dels educadors referents.

👉 Entra a la plataforma

 

 


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies