Actualitat / Notícies

Reptes i limitacions de la promoció i la gestió de l’habitatge de lloguer social a Catalunya

El passat dilluns 9 de novembre, COHABITAC ha presentat en públic l’Informe “REPTES I LIMITACIONS DE LA PROMOCIÓ I LA GESTIÓ DE L’HABITATGE DE LLOGUER SOCIAL A CATALUNYA” que ha elaborat aquest 2020.

Després de un llarg període de denúncia de l’escassa presència d’habitatge de lloguer social a Catalunya l’informe constata que segueix essent molt difícil el creixement d’aquest parc i, per tant, que segueix tenint greus dificultats de resolució la problemàtica d’allotjament de la població amb recursos baixos. El dret a l’habitatge digne per a tots segueix essent lluny de la seva garantia absoluta.

L’estudi té l’objectiu de posar en evidència les limitacions i obstacles del marc actual i proposa mesures òptimes.

Podeu llegir l’informe aquí:
Informe sobre promoció de lloguer. def.català

La Fundació SER.GI formem part de la Coordinadora de Fundacions d’Habitatge Social (COHABITAC) on treballem per facilitar l’accés a un habitatge digne i adequat a totes les persones.

 

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…