Reprenem el projecte de dinamització comunitària a La Bisbal amb una guia inclusiva

6 d'octubre de 2021

Aquesta tardor reprenem el projecte comunitari a la Bisbal d’Empordà amb la novetat de la preparació, conjuntament amb l’Ajuntament, d’una Guia de comunicació inclusiva adreçada a entitats. L’objectiu de la guia és oferir a les entitats del territori disposar d’una eina que els permeti fer les seves comunicacions en un llenguatge lliure d’estereotips, prejudicis, respectuós amb els col·lectius vulnerables i diversos presents al territori. Tradicionalment hem exclòs en les nostres comunicacions a sectors diversos de la població, per tant aquesta guia és una eina per treballar la convivència i la cohesió social.  

El projecte inclou també, presentar-la a les entitats, fent acompanyament i assessorament, perquè puguin implementar-se les recomanacions de la guia.  

El projecte de Dinamització Comunitària a La Bisbal pretén articular un conjunt d’accions inclusives, en el marc d’un context on la pluralitat d’orígens i la diversitat ètnica es presenten com una realitat quotidiana i que moltes vegades es viu com un obstacle per el desenvolupament del territori. És una intervenció social i comunitària, sobretot a nivell preventiu amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns/es.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies